Kuidas…SISEMINE ILU ehk kuidas säilitada sarm ja püsida orbiidil / Ekspress

29.11.2007

Eesti Ekspress
Elu toimkond

Anne Veski:
Kõige tähtsam on jääda iseendaks, endasse peab uskuma. Muidugi peab ka iseenda ja oma välimuse eest hoolitsema.

Öeldakse ju ka, et sportlik eluviis on meie deviis! Mina sõidan jalgrattaga ja jalutan. Kuna ma elan Rocca al Mare muuseumi juures, on mul selleks head võimalused. Mul on välja kujunenud oma sportlik ring, mille läbin joostes, käies või jalgrattaga sõites. Kui mul oli koer, harjusin temaga iga päev seda ringi tegema. Põhiline on värske õhk ja muidugi puhkus. Mul ongi välja kujunenud nii, et igal kevadel ja sügisel käin puhkamas.

Mis siis veel? Naeratus näkku ja silmad särama! Ega mul mingeid imeilunippe ei ole. Käin kosmeetiku juures… Teatud vanuses ju peab käima.

Ja tuleb teha ausalt seda, mis sa teed, ja küll sind siis märgatakse.

Lihtsalt tööd tuleb kõvasti teha, kui teinekord ei viitsi, pead ikka tegema.

Kui tahad läbi lüüa, pead rabama! Magavale kassile hiir suhu ei jookse

Ja tuleb teha seda tööd, mis sulle meeldib ja mida teeksid ka ilma rahata.